miercuri, 27 noiembrie 2013

Dieta bazata pe protetine este una dintre cele mai usore diete de slabit de tinut pentru ca taie in totalitate. Proteinele ajuta foarte mult la organism pentru ca sunt substantele de baza  ca acesta sa functioneze la parametri normali.
senzatia de foame pe tot timpul dietei.

Marea majoritate a dietelor de slabit din ziua de azi sau la baza doar consumul de legume si fructe insa aceasta dieta bazata pe proteine ajuta foarte mult la organism deoarece pentru procesare lor se consuma cel mai mare numar de calorii si energie. Proteinele ajuta foarte mult metabolismul pentru ca stimuleaza arderile de garsimi din organism.

Aceasta dieta bazata pe proteine asigura o slabire foarte rapida, si va ajuta sa slabiti intr-un mod foarte natural si sanatos fara sa va infometati si fara a avea senzatia de slabiciune fizica. Cat timp urmati aceasta dieta bazata pe proteine trebuie sa faceti zilnic exercitii fizice pentru a ajuta la cresterea masei musculare.

Dieta bazata pe proteine nu controleaza numarul caloriilor ingerate insa interzice in totalitate consumul de alcool si dulciuri. Rezultatele acestei diete de slabit vor incepe sa apara abia dupa 3-4 sapatamani, scaderea in greutate nefiind una brusca, Aceasta dieta bazata pe proteine este insa interzisa  persoaneleor care sufera de urmatoarele afectiuni: diabet, probleme renale, hepatice.

Dieta bazata pe proteine are patru etape pe care trebuie sa le urmati:
Etapa 1
In aceasta etapa se consuma foarte multe proteine ca : oua, lactate, carne. Este interzis sa consumati grasimi, paine, dulciuri si pastele fainoase. Legumele si fructele se pot consuma insa in cantitati foarte mici, aceasta prima etapa se va tine 1-3 saptamani.
Etapa 2
A doua etapa a acestei diete bazate pe proteine se pune baza pe consumul de mai multe legume si fructe decat in prima etapa. In aceasta etapa se pierd cele mai multe kilograme si se tine oricat este necesar, pana la patru saptamani.
Etapa 3
Aceasta etapa se bazeaza doar pe consumul de legume si fructe insa si impreuna cu produse animale.
Etapa 4 
In aceasta etapa se va reveni la alimentatie normala , insa fara sa abuzati. Puteti consuma orice fel de de alimente insa in cantitati foarte mici, aceasta etapa trebuei sa aiba la baza o alimentatie sanatoasa si se va mentine pe o durata indelungata. Citeste mai mult..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Popular Posts

Recent Posts

Slabeste

Slabit

Slim 5

DetoxSlim

Silueta Perfecta

Ab Relax

Slim Complex