duminică, 22 iunie 2014

In aceasta dieta de slabitGabriela Cristea, a depus eforturi enorme pentru a scapa de kilogramele in plus, probabil stiti si dumneavoastra ca avea o mica problema din cauza formelor mai dezvoltate. Pentru a scapa de kilogramele in plus vedeta nu a facut acest lucru de capul eii, ci a apelat la sfaturile unui foarte bun nutritionist care a ajutat-o cu sfaturi si ia recomandat ce alimente trebuie sa consume si ce stil de viata trebuie sa duca.
Multi care o vad spun ca ca modul in care a slabit Gabriela Cristea a fost infometarea insa vedeta declara ca nu afacut nicodata acest lucru, ci a urmat un plan alimentar ce a constat in trei mese principale si gustari combinate cu masaj si sport. Dupa ce a slabit Gabriela Cristea declara ca intre timp aceasta dieta de slabit pe care a urmat-o a devenit un mod de viata.
Meniu zilnic dieta de slabit Gabriela Cristea:
Micul dejun- fulgi de ovaz , iaurt degresat, nuci si seminte
Gustarea- dupa cateva ore de la micul dejun urmeaza gustarea care consta de obicei in fructe
Pranzul este foarte important, si de aceea vedeta spune ca din cand in cand mai cosnuma cate o tocanita insa are grija ca de fiecare dat sa evite mancarurile grele si sa consume cat mai multe salate, branzeturi si carne slaba.
A doua gustare a zilei este si preferata acesteia deoarece, la aceasta gustare consuma dulciuri, facute chiar de vedeta, in special prajituri cu fructe sau creme.
Cina este una cu o masa foarte usora , dar nu saraca dupa cum spune vedeta, manancand peste, legume sau carne de curcan.
Insa din cand in cand Gabriela Cristea la ocazii speciale sau la evenimente nu se fereste sa nu guste din preparatele traditionale sau din renumitele sarmalute.Cu aceasta dieta de slabit Gabriela Cristea a reusit sa slabeasca foarte mult si asta vedeti si dumneavostra din aparitiile vedetei. Aceasta declara ca se simte excelent si nu a avut niciodata efecte adverse in urma urmari acestei diete de slabit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Popular Posts

Recent Posts

Slabeste

Slabit

Slim 5

DetoxSlim

Silueta Perfecta

Ab Relax

Slim Complex